Evenementen

De grootste commissie van de vereniging is de evenementencommissie of EC. Naast duiken en snorkelen zijn er nog veel meer dingen te doen bij Lutra !

Minstens eens per maand wordt er door de EC een activiteit georganiseerd voor jong en oud. Uitstapjes voor de hele familie naar een attractie, aquarium, dierentuin of bijzonder zwembad. De traditionele Mosselavond en het BBQ-weekend. Een Engelse Pubquiz of nieuwjaarsduik.
Natuurlijk zijn er ook leerzame avonden zoals lezingen over de onderwater-natuur, tec-duiken of wrakduiken op de Noordzee. Kortom, teveel om op te noemen. Kijk eens in de agenda voor het eerstvolgende evenement of op de homepage van deze site.


De Evenementencommissie bestaat momenteel uit 7 leden.


Meer weten? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hieronder een filmpje van het Helmduik evenement van 7 april 2015

 • Demo

  Gezellige uitjes voor het hele gezin


  De Evenementen Commissie organiseert leuke uitjes voor alle leeftijden. Soms heeft het te maken met duiken en snorkelen en soms is het gewoon een leuke familiedag. Een dierentuin, aquarium, leuk museum of een picknick. En meestal wordt de inwendige mens ook niet vergeten. Voor ieder wat wils !
 • Demo

  Lutra BBQ weekend


  Ieder jaar in de maand juni organiseren we het jaarlijkse weekend in Zeeland. Naast de traditionele BBQ op zaterdag en het ontbijt op de zondagochtend zijn er allerlei andere activiteiten. Speciaal voor de kleintjes zijn er allerlei leuke dingen te doen maar je kunt natuurlijk ook gewoon komen duiken ! Er is een jaarlijks wisselend thema.
 • Demo

  Lezingen en lessen


  Regelmatig worden er avonden georganiseerd waarbij een deskundige wordt uitgenodigd om iets te komen vertellen over een leuk onderwerp. Denk hierbij aan tec-duiken, Noordzeeduiken, de onderwaterflora en -fauna en nog veel meer onderwerpen. Leuk en leerzaam !
 • Demo

  Gezellige activiteiten in het zwembad


  We hebben natuurlijk niet alleen maar lessen in het zwembad maar een paar keer per jaar ook andere activiteiten in het water. Een drijf-in-bioscoop, helmduiken, een zwembandavond en soms komt natuurlijk de Sint op bezoek.