Lid worden en kosten

Als je lid wilt worden van de vereniging kun je het beste eerst even sfeer komen proeven! Kom eens langs op dinsdag vanaf 21:45 uur of op vrijdag vanaf 19:00 in het zwembad. De aanwezige leden kunnen dan je eventuele vragen beantwoorden die je nog hebt.

Het lidmaatschap van de eindhovense-watervrienden waarmee je bij de commiessie Lutra kan komen kost  € 17,50 per maand voor een avond en . € 22,50 als je op beide avonden wilt zwemmen/duiken. Hiervoor mag je op de clubtijden gebruik maken van het zwembad en uiteraard je flessen vullen. 
Voor vragen over de contributie en wijzen van betaling kun je mailen met de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook respecteren wij Uw privacy. Onze privacy statement kunt U ook inzien.

privacy statement van LutraOm opleidingen bij Lutra te volgen moet je eerst lid worden van de vereniging. Bij de PADI Seal Team opleiding is de contributie inbegrepen in de cursusprijs.

Om lid te worden moet het ingevulde inschrijfformulier ingeleverd worden bij de secretaris. 
Voor vragen omtrent het lidmaatschap kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk onderaan de pagina bij formulieren voor het juiste inschrijfformulier.


Duiken

PADI Seal Team € 350 (inclusief lidmaatschap)
     
(Junior) Open Water Diver € 249  
(Junior) Advanced Open Water Diver € 199  
Rescue Diver € 235  
Divemaster € 340  

De kosten van boeken en brevettering zijn in de prijzen inbegrepen.


Kosten van overige opleidingen/specialties op aanvraag. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                               


Formulieren

Deze Formulieren kan je downloaden, vervolgens invullen op de computer en bewaren met de ingevulde data. Vervolgens emailen (Alleen voor de cursussen) of afgeven op de club.